Elämä Suomi

MBakery – Suomen paras leipomo

Satuitteko seuraamaan Suomen paras leipomo 2015 -ohjelmaa telkkarista vuoden alussa? Tykkäsin kovasti ohjelmasta, sillä siitä sai hyviä vinkkejä uusista kivoista kahviloista ympäri Suomea.

Mulla on tapana kirjata itselleni muistiin kaikkia kivoja, tutustumisen arvoisia juttuja, joihin törmään milloin telkkarissa, milloin sanomalehden sivuilla tai lue niistä blogeissa. Suomen paras leipomo -sarjasta jäi vahvasti mieleen tämän vuoden voittaja, MBakery. Leipomon tuotteet näyttivät ruudussa niin herkullisilta.

Vierailin tänään Turussa ja muistin MBakeryn. Turun kauppahallissa on aina päästävä käymään Turun vierailun yhteydessä ja kun sieltä löytyi vielä MBakeryn pitämä My piece of cake -kahvila, niin kahvitauon paikka oli sillä sinetöity.mbakery7 mbakery1

mbakery2Leipomukset eivät vain näyttäneet syötävän hyviltä, vaan myös maku oli todella hyvä. Mukanani oli lisäkseni kolmen hengen tiukka tuomaristo ja neljää erilaista leivosta maistellessamme emme voineet kuin todeta, että MBakery on Suomen paras leipomo -tittelinsä todella ansainnut.

Minun lautaselleni päätyi pipariviineri, joka näytti suht kuivannäköiseltä, mutta yllätyksekseen sisälsi jonkinlaista vanilijakreemiä sekä -moussea, joka teki tuotteesta yllättävän hyvän. Tuomariston arvostelun kohteeksi pääsivät myös  tyrni-juustokakkuleivos, valkoviini-päärynäleivos sekä suklaa-appelsiinikakku.

mbakery5_1

Ja tuomariston yksimielisellä päätöksellä voiton vei tyrni-juustokakku!

 MBakeryn löydät Turun kauppahallista
Eerikinkatu 16 
Kahvila auki arkisin 8 – 18
lauantaisin 8 -16

– Anna

Psst! MBakeryssä on myynnissä myös herkullisia juurileipiä kuten suklaa-viikunaleipää. Lisäksi kahvilassa tarjolla keskiviikkoisin herkkupöytä ja perjantaisin kakkubuffa!


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti