DIY

Ensimmäinen luukku

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää!

Heti aamun alkajaisiksi iski ihan kunnon joulufiilis päälle, kun kuuntelin aamuruuhkassa radio Aallon joululaulukimaraa. Pitääkin muistaa virittää radiokanava taas jouluradion puolelle, niin voi kuunnella joululauluja putkeen kyllästymiseen saakka!

Ajattelin joulukuun kunniaksi avata teidän kanssanne muutaman joulukalenterin luukun ja tässä niistä ensimmäinen.

Huomaan ainakin itse tuskailevani joka joulu lahjojen hankinnan kanssa. Olisi mukava muistaa useampaa ystävää joululahjalla, mutta en yleensä oikein keksi mitään pientä kivaa, johon ei kuluisi useampi kymmenen euroa.

Kiva joulumuistaminen voisikin olla pieni lahjakassi. Tällaiset toteutin yhdessä ystäväni kanssa, jotka annoimme pikkujouluvieraillemme mukaan kotiin viemisiksi. Ruskeat paperikassit ostimme muutamalla eurolla Tigerista ja kuvioimme ne mieleisiksimme jouluaiheisilla leimasimilla. Kahvaan solmittiin ruskeaa narua rusetiksi ja sisälle laitettiin joulukarkkeja, maapähkinöitä ja mandariineja. Avot, pieni joululahja on valmis annettavaksi!

Luukku6

Luukku4– Anna


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti