Elämä

Lokakuun parhaat

Heippa taas! Lokakuu on tältä vuodelta taputeltu, samoin Halloween, joka tuntuu joka vuosi tulevan vähän puun takaa yllättäen. Aina Halloweenin aikana hieman harmittaa, ettei tullut taaskaan pidettyä mitään pukujuhlia juhlan kunniaksi, mutta aina on uusi mahdollisuus ensi vuonna. Olette varmaan huomanneet, että kuukauden parhaat sarja on ollut hetken aikaan tauolla. Mutta nyt täällä taas, lokakuun parhaat palat! Niin kuin aina ennenkin, kuukauden parhaissa kerron teille ihan random juttuja, jotka ovat olleet jollain tavalla piristäviä asioita menneen kuukauden aikana. Kertokaahan kommettiboksissa, mitkä ovat olleet teidän kuukauden parhaita!

Kuukauden paras pikkuhyvä ovat Arlan (uudet?) Ihana jugurtit. Tuotteen brändäys oli tehty mielestäni niin hyvin, että ensimmäisen kerran näihin törmättyäni ostin jugurttia ihan vain purkin kivan ulkomuodon takia! Makuvaihtoehdot ovat myös aika veikeitä. Omia suosikkejani ovat niin lakritsi-mustikka, granaattiomena-vadelma-kaneli, mango-chili ja glögi. Niin Ihania!

Kuukauden paras juoma on mikäs muukaan kuin glögi! Ja hei, Blossan glögipullo on jo julkaistu! Tämän vuoden pullo on kauniin metsänvirheä ja glökissä sekoittuvat neilikan, inkiväärin, kaardemumman, variksenmarjan ja mustikan maut. Blossa julkaisee joka vuosi pullon uudella ulkoasulla ja maulla ja se on päätynyt aikamoiseen hypetykseen varsinkin sisustusharrastajien keskuudessa pullon kauniin ulkomuodon takia. Ja onhan niinkin arkinen tavara kuin glögipullo saatu todella nätiksi. Ulkoasun on tänä vuonna suunnitellut Petra Börner. Petra saa kyllä multa pisteet kotiin, sillä vuoden 2016 versio on mielestäni jopa nätimpi kuin viime vuoden sinivalkoinen pullo. Jos oman pullonsa halajaa, niin kipin kapin hakemaan. Viime vuonna Blossan joulujuoma myytiin loppuun jo kauan ennen joulua. Hurraa, glögikausi on virallisesti avattu!

Kuukauden paras tuoksu on Elizabeth and James Nirvana White. Kyseinen tuoksu on melko suosittu jenkeissä ja tällä hetkellä Sephora myy kyseistä merkkiä yksinoikeudella. Kun kuulin siskoni New Yorkin matkasta, oli mulla vieno toive, että hän toisi tuoksun minulle testiin matkakokoisena hajuvetenä.  Tuoksu on todella naisellinen, suht voimakas ja siinä sekoittuvat pionin ja myskin tuoksut. Tykkään kovasti! Nirvana-tuoksusarjasta on olemassa myös Nirvana Black ja Nirvana Rose hajuvedet, jota haluaisin päästä myös  testaamaan. Onko Elizabeth and James teille tuttu?

Kuukauden paras wow-momentti oli virtual reality lasit! Kaverin laseja kokeillessani sujahdin ihan toiseen todellisuuteen. Käänsi päänsä minne suuntaan tahansa olit toisessa maailmassa välillä dinosaurusten seurassa (t-rexin kohtaaminen ei naurattanut), välillä keskellä avaruutta. Hetken aikaa olin vuoristoradan kyydissä, vaikka istuinkin visusti sohvalla. Ja silti tuli paha olo vaikka kroppa ei pään tavoin missään vuoristoradan kyydissä ollutkaan! Ihmettelin maailmaa myös pilvenpiirtäjän katonreunalta käsin ja alas katsellessani löin pääni sohvapöytään. Virtuaalitodellisuus näytti yllättävän aidolta, mutta päänkolautus pöydän kulmaan herätti todellisuuteen!

Kuukauden hauskin tapahtuma oli Linnanmäen valokarnevaalit. Lintsillä on vierailtava kerran vuodessa, mutta ei siitä syystä, että pääsisin johonkin hilavitkutin laitteeseen. Sokerihiiren perisynti hattara on kaiken takana! Pinkki pumpuliherkku on paheeni, jota käyn yleensä herkuttelemassa juuri Linnanmäen kauden huipennuksessa, Valokarnevaaleilla. Kerta vuoteen sokeriöverit suvaittakoon. Lokakuun pimeässä illassa huvipuisto kylpee valoissa tehden siitä taijanomaisen paikan viettää iltaa. Valokarnevaali iskee sellaiseenkin aikuisempaan asiakaskuntaan, joka ei ole innostunut niinkään huvipuiston laitteista vaan heille riittää valojen ihastelu, ehkä rauhallinen ajelu maailmanpyörässä, hattara ja hehkuviini.

lokakuun_parhaat_8

Kuukauden paras tapa tutustua uusiin ihmisiin on ilmoittautua verkostoitumistapahtumaan, vaikka ketään ei saakkaan lähtemään kaveriksi mukaan. Ja ehkä juuri siksi, että menin paikalle yksin, teki illasta todella erityisen. Ensimmäisen kerran järjestetty EkonomiSummit ylitti kaikki odotukset. Puheenvuorot olivat todella hyvät, eikä Pekka Hyysalon huikea selvitymistarina varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Tapahtuman parasta antia oli kuitenkin kanssaihmiset. Verkostoitumistapahtumiin hakeutuvat yleensä ne tyypit, jotka luontaisesti haluavat tutustua uusiin ihmisiin ja aloittaa small talkin ihanan rennosti. Tämän tyyppisissä tilaisuuksissa ei uskoisi, että me ollaan se tuppisuu-kansa, joka ahdistuu jo hississä vieraan ihmisen läsnäolosta saati, että toiselle pitäisi muutama vaivaantunut sana sanoa. Ja hei, oletteko kuulleet, että verkostoitumistapahtumissa järjestetään speed daitingin tyylisiä tapaamisia? Verkostoitumisen muiden alan ammattilaisten kanssa voidaan tehdä siis näinkin, 10 minuuttia ja vaihto!

Mukavaa marraskuun alkua tyypit!


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti