Kauneus

Top 3 peitevoiteet (concealers)

Jos seuraa yhtään aktiivisemmin kauneusblogeja tai katsoo tunnettujen kauneustubettajien videoita, niin ei ole voinut missata sitä valtavaa hehkutusta, jota muutamat eri peitevoiteet  (englanniksi concealers) Narsilta, Urban Decayltä ja Tartelta ovat osakseen saaneet. Koska peitevoide on niin tärkeä osa meikkiä, ajattelin tehdä teille pienen top 3 arvostelun siitä, mikä näistä suuren suosion saaneista tuotteista on omasta mielestäni ehdottomasti paras. 

Peitevoide on ainakin omassa meikissäni yksi tärkeimmistä tuotteista. Sillä saa piiloon tummat silmänaluset ja kirkastettua katsetta ja piilotettua ihon pienet virheet. Kovassa hypetyksessä olevat tuotteet kiinnostavat minua aina, sillä jos niin iso määrä ihmisiä kehuu vuolaasti tuotteen ominaisuuksia, on siinä oikeasti oltava jotain perää. Harvoin olen itse todennut ostamani hypetyn tuotteen olleen iso pettymys, joten ulkomailla kosmetiikkaliikkeissä haahuillessa tulen usein päätyneeksi hankkimaan näitä valtavan haloon aikaan saaneita tuotteita.

Top 3: Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Urban Decayn Naked Skin Weightless Complete Coverage peitevoide on ensimmäinen näistä kolmesta paljon hehkutusta osakseen saaneesta tuotteesta, joita olen päässyt testaamaan. Tuote on kevyt ja peittävyydeltään kuultava ja peitevoide levittyy kauniisti iholle. Olen todella tykännyt tuotteesta ja käyttänyt sen melkein jo loppuun. Tarten ja Narsin astuttua kuvioihin, Urban Decayn tuote jäi kuitenin hieman uusempien tuotteiden jalkoihin enkä nappaa tätä tuotetta enää niin usein käyttööni kun voisin. Weightless Complete peittari ei ole jostain syystä yhtä hyvä kuin kilpailijansa, joten siksi tämä nappasi vain kolmossijan.

Urban Decayn tuotteita saa ostettua Suomessa Sokoksen myymälöistä ja nettikaupasta. Hintaa tuotteelle on noin 27€.

Top 2:  Tarte Shape Tape Contour Concealer

Tämä Tarten Shape Tape on suhteellisen uusi tuotelanseeraus, mutta se on silti ehtinyt jo raivata tiensä kauneusgurujen suosikkituotteiden joukkoon. Kyseistä peittaria ei mielestäni saa tällä hetkellä muualta ostettua kuin jenkeistä, yksinoikeudella Ultasta. Mua kuitenkin lykästi ja sain läheiseni ystävällisellä avustuksella tuotteen vastikään itselleni. Kaikkien meikkivoiteiden ja peitevoiteiden ostaminen sokkona on aina pienoinen riski, mutta tällä kertaa värivalinta meni ihan täysin nappiin.

Tuote on todella riittoisaa ja paksua, ja sitä tarvitsee vain pienen määrän kerralla. Shape Tape on runsaspigmenttinen ja peittää alleen ihan kaiken tummista silmänalusista lähtien. Täyteläinen nestemäinen koostumus tuntuu iholla peittävyydestään huolimatta kevyeltä, vaikka neste itsessään onkin paksummanoloista.

Tykkään tästä tuotteesta todella paljon ja varsinkin niinä päivinä, kun tarvitsen ihon pieniin virheisiin hieman enemmän peittävyyttä, nappaan käyttöön Shape Tapen. Mulla on käytössä keltaiseen taittava peittari nimeltä Light Natural. Hintaa tuotteella on 25$.

Top 1: Nars Radiant Creamy Concealer

Tykkään, tykkään, tykkään! Narsin Radiant Creamy peitevoide  pinkkiin taittavassa värissä Vanilla on mun top kolme listan ykkönen! Peitevoide on koostumukseltaan nimensäkin mukaisesti kermainen, mutta tuntuu iholla todella kevyeltä ja sopivan kuulaalta. Tässä peittävyys ei ole on niin täyspeittävä kuin Tarten peittarissa ja tästä syystä se onkin iholla astetta luonnollisemman näköinen. Tykkään myös tuotteen tyylikkäästä, yksinkertaisesta pakkauksesta.

Suomesta Narsin tuotteita ei ainakaan vielä saa, mutta monien muiden kauneusbrändien saavuttua viime aikana myös Suomen markkinoille, on mulla uskoa, että Nars saapuu myös pian täydentämään kosmetiikkavalikoimaamme. Tällä hetkellä Ruotsi on lähin paikka, josta tuotetta voi ostaa. Siellä merkkiä myy Sephora. Lisäksi useat nettikaupat (kuten FeelUnique.com) toimittavat Narsin kosmetiikkaa Suomeen. Hintaa peitevoiteella on noin 28€.


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti