Israel

Tel Aviv it is

matkakuume

MATKAKUUMETTA ILMASSA. Viikon päästä tähän aikaan istun jo lentokoneessa kohti Tel Avivia! Ihanaa! Meillä alkaa silloin kesäloma! Loman alkua olen odottanut jo muutaman viikon ihan kieli pitkällä. Viimeiset päivät ja viikot ennen loman alkua tuntuvat niin kamalan pitkiltä. Eikö teistäkin? Samalla on kuitenkin aika ihanaa, että koko loma ja kaikki hauska on vasta edessäpäin.

Meillä on vielä muutama hotelliyö buukkaamatta, sillä emme ole päättäneet vielä, olemmeko koko reissun Tel Avivissa. Alunperin meillä oli nimittäin suunnitteilla lähteä katsomaan Petran kiveenhakattua kaupunkia Jordanian puolelle. Vasta lennot buukattuamme tajusimme ottaa selvää kohteen lämpötiloista. Heinäkuun helteet (+ 40 c) eivät välttämättä ole ihanteellisin aika lähteä autiomaahan katsomaan Petran ihmettä. Lopullisen päätöksen teemme kuitenkin vasta paikan päällä.

Miten teidän viikonloppu sujui? Ainakin ilmat olivat mahtavat! Itse vietin viikonloppuni Kuopiossa viinijuhlilla ja vaikka reissu oli rankka pitkäksi venyneen yön ja tuhottoman pitkän ajomatkan takia, niin reissu antoi huikeasti uutta virtaa! Mulla on nyt jo monta postausideaa mielessä, joten uusia postauksia pian taas tulossa lisää!

-Anna


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti