Israel

Postikortti Tel Avivista

Lomaterveiset auringon paahtamasta Israelista! Viikko Tel Avivin maisemissa vierähti niin nopeasti, mutta eikö lomareissuilla aika aina lennä kuin siivillä?

Tel Aviv oli aivan uskomattoman hieno paikka. En olisi ikinä osannut arvata etukäteen, miten kovasti tulisin pitämään tästä elämää sykkivästä kaupungista. Kameran muistikortit ovat täynnä mitä mielenkiintoisempia, kauniimpia ja tunnelmallisimpia kuvia ja voitte olla varmoja, että useita postauksia tästä matkakohteesta on tulossa lähiaikona teidän luettavaksenne.

Tel Aviv nousi hetkessä yhdeksi suosikkikaupungiksi ja toivon mukaan tulevat postaukset saavat teidätkin harkitsemaan lähtöä tähän monet kasvot omaavaan kaupunkiin. En tiedä edes, mistä lähtisin purkamaan kaikkea matkalla kokemaani. Aloitanko vedet kielelle saavasta ruokakulttuurista, auringonpaisteesta ja rantaelämästä, vanhan kaupungin mutkittelevista pikkukaduista ja tuhannen ja yhden yön tunnelmasta, ihmisten ystävällisyydestä ja auttamisen halusta, graffitikulttuurista vai suloisen rähjäisistä katunäkymistä ja taide- ja sisustusliikkeistä? Tel Avivissa oli niin paljon nähtävää ja koettavaa, että yksi reissu ei millään riitä kaikkeen.

Ensiksi on kuitenkin aika purkaa matkalaukut ja asettua takaisin kotiin.

Palataan pian Tel Aviv postauksien merkeissä!
– Anna

 

 


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti