Israel

The old city of Jaffa

AIKA PYSÄHTYY. Jaffan kapeat, mutkittelevat kujat kuiskivat hidastamaan kävelytahtia. Täällä ei kiirehditä, vaan nautitaan paikan ainutlaatuisesta tunnelmasta. Kujat ja niiden korkeat kiviset seinämät huokailevat tuhatvuotista historiaa. Näillä kujilla on paljon tarinoita kerrottavana. On vain pysähdyttävä ja kuunneltava.

Old Jaffa

Old Jaffa

Old Jaffa

Old Jaffa

Vanha Jaffan satamakaupunki on yksi maailman vanhimmista. Vanhojen kujien tutkimisen lisäksi Jaffan kaduilta löytyy myös vierailemisenarvoisia taidegallerioita ja käsityöläispajoja, pieniä sisustus- ja koruliikkeitä sekä vanhan tavaran myyjien putiikkeja. Putiikkien katselun lomassa on hyvä istahtaa johonkin lukuisista ravintoloista tai kahviloista, jotka tarjoavat herkullista ruokaa.  Ja ne huonekaluliikkeet ja vanhan tavaran kauppiaat! Voi että, voisin hypistellä niiden tarjontaa vaikka kuinka kauan! Teimmekin muutaman löydön kotiin, niistä lisää myöhemmin.

Old Jaffa

Old Jaffa

Old Jaffa

Old Jaffa

Old Jaffa

old jaffa

Vanha Jaffan kaupunki Tel Avivin kupeessa oli paikka, jossa olisin voinut viettää useammankin päivän. Niin kovasti paikasta pidin.

-Anna


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti