Yleistä

Hello September!

a day in the fields

I HAVE WAITED FOR YOU.  Viime maanantaina jysähti oikein kertarytinällä tajuntaan, minkälainen vaikutus sosiaalisella medialla voi parhaimillaan olla. Tottakai sosiaalisen median vaikutusvallan ja tavoittavuuden on ymmärtänyt jo kauan kauan sitten, mutta kun sen ensimmäisen kerran tuntee todella omissa nauhoissaan, niin on se aika huisi juttu se.

keltainen sadetakkiMun edeltävän blogipostauksen kävi viime maanantain ja tiistain aikana lukemassa yhteenä yli 300 yksittäistä käyttäjää. Huhheijaa. Blogini lukijamäärissä tämä kävijäpiikki oli aikaisempaan verrattuna todella huomattava. Hetken ihmettelin, mistä nämä uudet lukijat yhtäkkiä löysivät tiensä blogiini? Mitenkäs muuten kuin sosiaalisen median kautta, tarkemmin ottaen Loviisan Wanhat Talot Facebook profiilin seinältä, jossa postaukseni oli jaettu.

Mua hieman hirvitti. Ja samalla nauratti. Ja sitten taas pelotti. Mun pienen pieni blogi sai yhtäkkiä omassa mittakaavassaan niin paljon huomiota, että en oikein tiennyt pitikö sitä olla iloinen ja ylpeä vai piiloutua läppärin kanssa sohvan taakse piiloon. Äkillinen lukijaryntäys sai aikaan sen, etten tiennyt miten päin pitäisi olla.

Päätin kuitenkin olla ylpeä ja työntää turhat pelot syrjään. Siispä tervetuloa blogini matkaan mukaan myös te uudet lukijat, jotka edeltävän postauksen perusteella päätitte jatkaa matkaa kanssani!

auringonkukka violettina

Tervetuloa myös syyskuu, yksi lempi kuukausistani! Olen aina pitänyt syksystä. Pidän siitä, kun kuulen vesisateen ropinan ikkunoissa ja saa polttaa taas kynttilöitä kotona. Voi samoilla syksyisessä metsässä sieniä keräten tai hyppiä keskellä auringonkukkapeltoa – niin kuin tein tänään.

Mulla on ollut jo jonkin aikaa hirveä tarve löytää itselleni keltainen sadetakki syksyn harmaita päiviä piristämään ja viime keväänä löysin omani vihdoin BikBokista. Sadetakin kaveriksi löysin puolivahingossa eilen Stockmannilta kaupungillakin katseenkestävät kumisaappaat, joissa on ihana lämmin vuori ja superkiva keltainen yksityiskohta kengän takaosassa. Eikä nuo kengät edes oikeasti näytä kumisaappailta!

Halusin saada muutaman kuvan tästä sadesään asustani ja parempaa kuvauspaikkaa en keksinyt kuin keltaisen auringonkukkapellon. Pellon etsiminen olikin jo astetta haastavampi juttu, mutta onneksi eräs ystäväni osasi vinkata Inkoossa sijaitsevasta auringonkukkapellosta. Siispä auton nokka kohti Inkoota ihastelemaan auringonkukkia ja tässä reissun lopputulos!

bikbok sadetakki

keltainen sadetakki bikbok auringonkukkapelto
keltainen sadetakki

Colors of California kumisaappaat

Colors of California kumisaappaat

Sadetakki – BikBok
Kumisaappaat – Colors of California

– Anna

 


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti