Ranska

5 things bought from Paris

Pariisin reissusta on kulunut jo muutama kuukausi aikaa, mutta vielä ajattelin vilauttaa, mitä toin itselleni tuliaisiksi tuosta viehättävästä, elegantista kaupungista. Jostain kumman syystä Sephora oli tälläkin kertaa kohtalokas rahapussilleni. 
bioderma

Bioderma – Créaline H2O

Olette saattaneet kuulla Bioderman puhdistavasta misellivedestä, joka on maailmalla kulttimaineen asemassa. Kovan hypetyksen siivittämänä päätin (tietenkin) hankkia miselliveden itselleni testiin, ihan tuplapakkauksena samantien. Pariisissa apteekit ovat oikeita aarreaittoja, mitä tulee kosmetiikkaan. Hyviä kosmetiikkamerkkejä on vaikka kuinka (Bioderma, Uriage, Vichy, Klorane ja Gaudalie) ja hinnat ovat suht edullisia.

Misellivesi on ollut kovassa käytössä, sillä putsaan sillä iltaisin meikin pois ennen putsarin käyttöä. Ja tuote on mielestäni ihan super, puhdistaa paksunkin meikkikerroksen hellävaraisesti ja sukkelasti. Ei mikään ihme, että tästä tuotteesta niin monet tuntuvat tykkäävän. Joten jos olet Pariisiin lähiaikoina lähdössä, suosittelen ehdottomasti vierailemaan paikallisessa apteekissa ja nappaamaan putelin Biodermaa mukaan!
make up forever

Makeup Forever Aqua XL silmänrajauskynä

Arkimeikkini yksi kulmakivi on ehdottomasti musta kajaali. Kaikki kokeilemani silmänrajauskynät tuntuvat kuitenkin häviävän päivän mittaan silmistä pois. Youtuben beauty guru Tati mainitsi kerran eräällä videollaan, että Makeup Foreveriltä löytyy vedekestävä kajaali, joka pysyy paikallaan koko päivän. Check! Sephorasta lähti kyseinen kajaali kotiin testattavaksi – ja on muuten aivan super hyvä! Kajal ei tosiaan häviä mihinkään pitkän päivän aikana. Joten jos vedenkestävä versio on hakusessa, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä! Plussaa on myös laaja värivalikoima.
mac luomiväri

Macin luomiväri sävyssä Nylon Frost

Youtube beauty guru Jacklyn Hill on vannonut Macin Nylon Frost sävyn nimeen iät ja ajat. Stockmannilla en ole kyseiseen luomivärisävyyn törmännyt, joten kun Pariisissa tuli Macin jättikokoinen liike vastaan, suuntasin suoraan luomivärihyllyille ja nappasin Nylon Frostin siltä seisomalta mukaani. Käytän sävyä korostamaan silmän sisänurkkaa, jolloin se avaa katsetta.
chloe hajuvesi

Chloé matkakokoinen hajuvesi

Sephorassa on laaja valikoima eri brändien minikokoisia hajuvesipulloja. Matkakokoisen hajuveden tarpeessa olen ollut jo pidempään, sillä en halua kantaa herkästi rikkoutuvaa hajuvesipulloa matkoillani mukana. Ostin testiin Chloén hajuveden, jossa on rollerpää ja tästä on tullut ihan lempparihajuvesi kotiin palattuani. Hajuvettä voi pienen kokonsa takia kantaa mukanaan laukussa ja lisäillä päivän mittaan jos tarve niin vaatii. Rollerpää on myös siitä kätevä, ettei se pääse vuotamaan laukun pohjalle. Ehdottomasti seuraavalla Sephora visiitillä hankin näitä eri merkeiltä muutaman lisää, niin käteviä ovat. Plussaa myös siitä, että pienen koon ja huokean hinnan takia, eri hajuvesiä on helppo testailla satsaamatta suoraan kalliiseen, täysikokoiseen hajuvesipulloon.
tony moly

TonyMoly Banana hand milk

Vielä löytyi yksi juttu Sephorasta. Siellä kassojen vieressä on niin houkuttelevasti esillä erilaisia matkakokoisia tuotteita, joista niin moni sortuu heräteostoksena ostamaan jotain odottaessaan omaa vuoroaan kassalle. No, tässä on oma heräteostokseni. Banaaninmuotoinen käsirasva oli niin huvittavannäköinen, että pistin sen hetken mielijohteesta ostoskoriini. Hauska käsirasva tuoksuu vienosti banaanille ja kulkee pienen kokonsa ansiosta päivästä toiseen laukussani siltä varalta, että kädet kaipaavat rasvaamista. TonyMoly on korealainen kosmetiikkabrändi, joka on tunnettu hauskasti pakatuista kosmetiikkatuotteistaan.  Ja hei, onhan nyt banaaninnäköinen käsirasvapurkki paljon piristävämpi ilmestys kuin perus rasvatuubi!


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti