Iso-Britannia

Kosmetiikkatestissä Charlotte Tilbury

Lontoossa muutama viikko sitten piipahtaessani halusin visiittini aikana ehdottomasti päästä tutkimaan lähemmin brittiläisen meikkitaiteilija Charlotte Tilburyn omaa nimeään kantavan meikki- ja kosmetiikkabrändin tuotteita. Näitä tuotteita ei valitettavasti ainakaan vielä saa Suomesta, vaikka onneksi heidän oma nettikauppansa sekä myös feelunigue.com näitä Suomeen jo tällä hetkellä toimittavat. En ole kuitenkaan halunnut tilata tuotteita ihan sokkona netistä, kun aikaisempaa kokemusta brändin tuotteista ei ole ollut. Lontoosta ostinkin kotiinviemisiksi kasan erilaisia tuotteita testiin. Ovatko ostamani tuotteet hittejä vai huteja? Tämän kertaisessa postauksessa kosmetiikkatestissä Charlotte Tilbury!

Charlotte Tilburyn nimeä kantavat meikki- ja ihonhoitotuotteet ovat vielä suhteellisen uusi lanseeraus kauneusbisneksessä, sillä brändi näki päivänvalon vasta nelisen vuotta sitten. Sana on kuitenkin muutamassa vuodessa kiirinyt pitkälle ja moni kehuu brändin tuotteita loistaviksi.

Kosmetiikkalinjan takana on lahjakas ja maailmalla laajasti tunnettu meikkitaiteilija, joka on työskennellyt useiden julkkisten kuten Kate Mossin, Kim Kardashianin ja Giselle Bundchenin kanssa. Brändin tuotteet tunnistaa ruusukullalla kuorrutetuista pakkauksista, joihin voin hyvin kuvitella monen naisen haksahtavan helposti. Ihanaa pientä  ylellistyyttä arjen keskellä. Tuotteille on annettu myös hauskat, ehkä pikkaisen suomalaiseen makuun kuitenkin liian överit nimet kuten Charlotte´s magic cream tai goddess skin mask.

Kaikissa Lontoon tavarataloissa Charlotte Tilbury on jo hyvin edustettuna, mutta brändiltä löytyy myös oma kivijalkakauppa Lontoon Covent Gardenista. Jos haluaa täysvaltaisen kokemuksen CT maailmasta, suosittelen vierailemaan tuossa överinsuloisessa kivijalkakaupassa.

Tuotevalikoimasta löytyy useita paljon hehkutettuja tuotteita, joista päädyin valitsemaan neljä tuotetta ostoskoriini. Enemmänkin olisin mielelläni haalinut mukaani, mutta brändi ei valitettavasti ole aivan sieltä halvimmasta päästä.

Pillow Talk Lip Cheat huultenrajauskynä

Pillow talk huultenrajauskynä (22€) oli ensimmäinen CT-tuote, josta alun alkaen kuulin puhuttavan. Moni tubettaja ja kauneusbloggaaja on hehkuttanut tuotetta täydelliseksi nudeksi huultenrajauskynäksi, joten tietysti sitä piti päästä näiden puheiden perusteella itse testaamaan.  Kynän jälki on hyvin pehmeää ja väri on huulteni sävyyn nähden juuri sopiva, täydellinen nude. En ole mikään huultenrajauskynien suurkuluttaja, joten koen, että ilmankin tätä tuotetta olisin pärjännyt. Omalta osalta mielikuva tuotteesta jäi aika neutraaliksi, ei ollut hitti eikä huti.

Pillow Talk mattahuulipuna

Tämä Charlotte Tilburyn Pillow Talk mattahuulipuna oli ostoslistani kärjessä. Kyseinen puna on brändin uusin lanseeraus ja luotu vastaamaan siihen hypetykseen, mitä samaista nimeä kantava huultenrajauskynä on meikkifanien piirissä saanut aikaan.  Huulipuna on täysin yks yhteen huultenrajauskynän värisävyn kanssa. Punaa on tällä hetkellä myynnissä vain rajoitettu erä ja sitä voi ostaa vain brändin omasta nettikaupasta tai CT kivijalkakaupasta Lontoon Covent Gardenilta. Hintaa huulipunalla on 32€.

Puna levittyy helposti huulille, mutta mattaisuudestaan johtuen kuivattaa ainakin omia huuliani jonkin verran. Myös punan pysyvyys ei ole paras mahdollinen, vaan sitä saa lisäillä useaan otteeseen päivän aikana. Huulipunan sävy on kuitenkin todella herkullinen, täydellinen nude, josta ropisee reippaasti useampi piste tälle tuotteelle. En ole kuitenkaan ihan vakuuttunut siitä, että puna olisi täysi hitti. Tämä vaatii vielä lisätestailua.

Airbrush Flawless Finish puuteri

Tämä puuteri on jännittävä tuttavuus. Airbrush Flawles Finish (42€) nimensä mukaisesti antaa todella tasaisen, virheettömän näköisen ihon. Puuteri on  silkinpehmeän tuntuista ja hyvin hienojakoista. Kasvoille levitettynä puuterin kyllä tuntee iholla, mutta iho ei näytä puuteroidulta. Mielenkiintoinen tuote, johon jäin heti koukkuun. Tästä puuterista iho jää kauniin kuultavaksi, vaikka puuteria sipaisisi hieman reippaamminkin kasvoille. Ehdottomasti hitti!

Powder & Sculpt meikkisivellin

Tällä meikkihuiskulla oli sen verran hintaa (45€), että sen hankinta jo hieman kirpaisi. Näin jälkikäteen voin todeta huiskulla hehkupuuteria sutiessa poskipäilleni, että en voi kyllä olla muuta kuin tyytyväinen hankintaan. Ehdottomasti paras omistamani meikkisuti, joka mulla on koskaan ollut (ja parasta ollakin tuolla hinnalla). Sivellin on niin ihanan pehmeän tuntuinen ja meikki levittyy sen avulla aivan mielettömän kauniisti kasvoille. Tämän huiskun hankittuani on pakko todeta, että sudeilla on eroja ja laadukkaat yksilöt pomppaavat massasta helposti esiin. Ja hyvin huollettuna laadukkaat meikkisiveltimet kestävät käytössä pienen ikuisuuden. Tämä on hitti!

Charlotte´s Magic Cream

Ilahduin kovasti löydettyäni ostoskassistani pienen ilmaisnäytteen tätä ”taikarasvaa”, jota Charlotte itse hehkuttaa ehkä kaikista eniten koko tuotevalikoimastaan. Hänen luomansa tarina Charlotte´s Magic Cream ympärille on kerrottu niin, että aikanaan catwalk-mallit takahuoneissa himoitsivat Charloten meikkiarsenaalista löytyvää kasvorasvaa, jota ei pystynyt hankkimaan mistään itselleen.  Tämä taikarasva sai kuulemma elottomimmankin ihon kuulaaksi ja kimmoisaksi ja se sopi hyvin meikin alle. Tuotteen ympärillä kerrottua tarinaa on varmasti väritetty hyvinkin reippaasti, mutta mieleenpainuvalla tarinankerronnalla niitä vahvoja brändejä luodaan.

Mielenkiinnolla testailin tätä överikallista kasvorasvaa. Viidenkymmenen millilitran purkista saa Tilburylle pulittaa 90 euroa, joka on jo kaukana kipurajan toisella puolen. Niin överihinta yhdestä pienestä kasvorasvapurkista!

Rasva on koostumukseltaan hyvin paksua ja pieni määrä riittää koko kasvoille, mikä on toki plussaa. Tuoksusta kuitenkin pitkä miinus, sillä haju on todella vahva ja jopa luontaan poistyöntävä. Taikarasva on huti!

Goddess Skin Clay mask

Sain testerin myös tästä Goddess Skin Clay naamiosta kaupanpäällisenä muiden ostosten yhteydessä. Charlotte kuulemma käyttää Goddess kasvonaamioita kaikille asiakkailleen, jotka tulevat hänen meikattavakseen. Tuote sisältää valkoista savea sekä manteli- ja ruusumarjaöljyjä ja se lupailee tekevänsä ihosta todella pehmeän ja kimmoisan.

Naamio levittyy tosi hyvin iholle, mutta sen huonona puolena on samainen vahva kukkaistuoksu, jota on käytetty myös taikarasvassa. Iho jäi naamioin jälkeen todella pehmeäksi, mutta mielestäni tuote ei erottunut edukseen muista yhtä kalliista kasvonaamioista. Tämä on huti! 


Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.


Lue myös nämä

Ei kommentteja

Jätä kommentti